Francuz je imao šta da poruči, ali kome?

Osvanula mistična poruka Benzeme: "Došao sam..."

5

Komentari (5)

Koja budala može staviti jednog silovatelja i ucjenjivača u istu rečenicu sa mesijem??Svakakvih budala danas Bože sačuvaj
NoSikiriky
Da nije u Pariz došao? E jhebiga, okasnio si, BABO MESSI već uzeo nagradu i stavio je u vitrine po ko zna koji put, ja msm da Messi ima jedno 20 nagrada dok ti Benzo 1..
YouTalkinToMe
Adrian
Jest sa cijelih 5 golova.
NoSikiriky
Porediti kvalitetu Messija i Benzeme je bolest umna, Benzema samo gol zna zabiti dok ovaj razigrava, zabija, ima kao krilo dvoduplo bolji statistiku od Benzeme kojem mu je posao samo da daje golove....Benzema ima 2 sezone vrhunske isključujući ovu sezonu, znači prošlu i pretprošlu sezonu ne na vrhunskom nivou, a Messi je svijet izmislio za njega, kad je Messi osvajao prve zlatne lopte u 20-tim godinama ovaj je igrao po Lyonu ili 2. postavu u Realu....S tim, neusporedivo!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.