Ova žena je dotukla Karima Benzemu: Krio ju je od cijelog svijeta, ali sada mu nema nazad!

Istovremeno prijeti Saudijcima

Ova žena je dotukla Karima Benzemu: Krio ju je od cijelog svijeta, ali sada mu nema nazad!

Admin Čaušević

Karim Benzema je posljednjih dana u centru pažnje inostranih medija. Razlog je njegov bijeg iz Saudijske Arabije. Navodno je dobio nekoliko slobodnih dana, ali izgleda da je istina potpuno drugačija.

Iako je pokušavao svoj privatni život sakriti od očiju javnosti, izgleda je Benzemi nemoguće pobjeći od istine, pošto posljednjih sedmica nema mira u Saudijskoj Arabiji.

Nakon što je Al Ittihad izgubio od Al Nassra Benzema je nestao iz Rijada i propustio je niz treninga te se odmah počelo nagađati o njegovom statusu.

Kao glavni razlog za njegov bijeg iz Suadijske Arabije mnogi su okrili Coru Gauthier, jedinu zakonitu suprugu bivšeg osvajača Zlatne lopte.

Čuveni Francuz je do sada imao buran ljubavni život pošto je dobio djecu sa tri različite žene, ali izgleda da je Cora jedina kojojo priprada njegovo srce.

Oglasi

Chloe de Launay je Benzemi rodila dvije djevojčice, dok je Jordan Ozuna s kojom je u vezi skoro dvije godine prošle godine postala majka njegovo četvrto dijete.

Ipak, izgleda da je Cora Gauthier jedina koja je uspjela "svezati" srce sjajnom napadaču te je mnogi krive za njegove loše partije u posljednje vrijeme.

Njih dvoje su uhvaćeni i na aerodromu prije nekoliko dana. Benzema je do sada svim silama želio sakriti od javnost da se viđa sa francuskom manekenkom, ali na kraju nije uspio u tome.

Bivši golgeter Reala i 34-godišnjakinja su se vjenčali 2016. godine, a zanimljivo da se još uvijek nisu razveli, a izgelda da su se ponovo počeli i viđati.

Cora Guathier je jedina zakonita supruga Karima Benzeme

Jedan od razloga je sigurno i njihovo zajedničko dijete. U pitanju je njihov šestogodišnji sin Ibrahim.

Inače, navodno je Benzema poslao i poruku svima u Al Ittihadu, tačnije postavio je ultimatum za ostanak u klubu.

"Ili dovedite nove vrhunske igrače, ili se ne vraćam", navodono je Francuz poručio bogatim saudijskim gazdama.

Osim Benzema za Al Ittihad igra još nekoliko poznatih imena kao što su Fabinho i N'Golo Kante. Na klupu je nedavno postavljen Marcelo Gallardo, ali izgleda da to nije dovoljno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi