Trener Real Madrida sasvim jasan

Zidane o Benzeminom skandalu: Ja sam uz njega!

4

Komentari (4)

TesanjskiBrnjo
Benzema i Zidan su Berberi, nomadski stanovnici Magreba, ljudi koji zive bukvalno pod vedrim nebom diljem Sahare, autohtono stanovnistvo Magreba. Nece oni jedan drugog izdati jer su ponos Berbera.
TesanjskiBrnjo
Rođen u Libiji i obisao citavu Sj. Afriku od Mauritanije na zapadu do Egipta na istoku. Benzema i Zidane su Berberi, kao i Ziyech, Mahrez, Slimani, Sofijan i Nordin Amrabat. Berberi zive na granici siromastva i kao djeca bjeze iz Sahare u vece gradove zemalja Magreba ili u Francusku i Holandiju.
TesanjskiBrnjo
Mozda bi i nasi treneri trebali vidjeti kako se stiti sunarodnjak, Benzema kad je lincovan od strane navijaca i medija prvi koji ga je stitio bio je Zidan uvijek, a nasi treneri nece da dovedu naseg igraca. Jedini koji pomaze je Mehaga Kodro.
vence
Lik rodjem i odrastao u Francuskoj..mozda su mu preci bili to sto ti govoris..al ne on..mozda su zadrzali taj mentalitet..i to je svakako za pohvalu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.