Zidane o Benzeminom skandalu: Ja sam uz njega!
Foto - EPA

Trener Real Madrida sasvim jasan

Zidane o Benzeminom skandalu: Ja sam uz njega!

M. Šljivak

Karim Benzema naći će se pred sudom nakon što ga je tužilaštvo  u Versaju optužilo kao saučesnika u ucjeni bivšeg saigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene.

Benzema je osumnjičen da je dio grupe koja je Valbueni tražila 150.000 eura kako u javnost ne bi pustila snimke seksualnog odnosa sa nepoznatom djevojkom.

O ovome je danas govorio i trener Real Madrida Zinedine Zidane koji je istakao da je u potpunosti uz svog napadača.

"Ja sam uz njega. Najvažnije je da je on dobro i da ignoriše sve to. Fokusiran je maksimalno na ono što voli, posao i porodicu", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije poznato kada će se Benzema pojaviti pred sudom, ali izvjesno je da će morati da se odazove pozivu.

Zbog ovog skandala Benzema je izbačen iz reprezentacije Francuske i već godinama nije dio tima kojeg predvodi Didier Deschamps.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Benzema i Zidan su Berberi, nomadski stanovnici Magreba, ljudi koji zive bukvalno pod vedrim nebom diljem Sahare, autohtono stanovnistvo Magreba. Nece oni jedan drugog izdati jer su ponos Berbera.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi