Benzema mora na sud, ali pjesmom 2Paca je jasno poručio šta misli o svemu

"Samo mi Bog može suditi"

Benzema mora na sud, ali pjesmom 2Paca je jasno poručio šta misli o svemu

E. Škorić

Napadača Real Madrida Karima Benzemu čeka suđenje nakon što ga je tužiteljstvo optužilo za sudjelovanje u ucjeni svog bivšeg saigrača iz francuske reprezentacije Mathieua Valbuene.

Prošlo je više od pet godina od tog slučaja, ali Benzema i dalje nije miran. On je osumnjičen da je bio dio grupe koja je od Valbuene tražila 150.000 eura kako ne bi u javnost pustili snimke seksualnog odnosa omalenog krilnog igrača sa nepoznatom osobom.

Istražitelji tvrde da je Benzema ohrabrivao Valbuenu da plati ucjenjivače i prenosio uslove pod kojima bi mogao spriječiti vlasnike snimke seksualnog odnosa da je puste u javnost.

Datum suđenja Benzemi nije određen, a napadač Reala uporno tvrdi da nije kriv. Od tog skanadala ni Valbuena ni Benzema nikada više nisu igrali za reprezentaciju Francuske.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzema je sada na Instagramu objavio pjesmu od legendarnog rap pjevača Tupaca Shakura "Oly God can Judge me", odnosno u prevodu: Samo mi Bog može suditi".

Top Komentari

kreka
U zatvor s ****etom
1 3
user1602245913
Da, tako govore i oni iz Haaga.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi