Karius s dvije odbrane kupio navijače Bešiktaša za sva vremena

Nijemac spasio svoju ekipu

Karius s dvije odbrane kupio navijače Bešiktaša za sva vremena

Loris Karius je u godini na isteku punio naslovnice evropskih medija, uglavnom kada ne bi imao svoj dan.

Ipak, njemački čuvar mreže je dočekao svojih pet minuta i konačno pokazao svoje pravo lice.

Fantastično je jučer branio Loris Kairus na gostovanju njegovog Bešiktaša kod Alanyaspora i spasio bod svoje ekipe.

Bešiktaš je isključivo Kariusovim bravuroznim intervencijama sačuvao bod u Antaliji i ostao na trećoj poziciji turskog šampionata, iako su "crno-bijeli" većim dijelom jučerašnjeg duela bili lošija ekipa na terenu.

Posebno su briljantne bile dvije Kariusove intervencije, a nakon utakmice navijači Bešiktaša nisu prestali sipati hvalospjeve na raču nekadašnjeg čuvara mreže Liverpoola.

"Evo pravog Kariusa"; "Loris Kairus - KRALJ!"; "Čovjek je spasio bod"; "Čestitke Lorisu Kariusu", uglavnom su bile poruke upućen njemačkom čuvaru mreže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi