Karius više ne može izdržati u Bešiktašu, želi već ovog ljeta nazad u Liverpool
Loris Karius je izgubio povjerenje Jurgena Kloppa nakon katastrofalnih grešaka u finalu Lige prvaka prošle sezone

Njemački golman je na dvogodišnjoj posudbi u turskom timu

Karius više ne može izdržati u Bešiktašu, želi već ovog ljeta nazad u Liverpool

S. Pašalić

Loris Karius zatražio je prijevremeni prekid posudbe u Bešiktašu i povratak u Liverpool.

Karius je trenutno usred dvogodišnje posudbe u turskom klubu nakon što ga je trener Liverpoola Jurgen Klopp otpisao iz ovog kluba.

Dolazak u Bešiktaš trebao je dati njemačkom golmanu šansu da ponovno oživi svoju karijeru nakon niza katastrofalnih grešaka koje su došle u utakmicama u kojima je branio za Liverpool.

Ali umjesto toga, to se pretvorilo u teško iskustvo usred navoda da juri novac koji mu duguje klub.

I Karius je rekao da se još više uznemirio zbog načina na koji je bio izdvojen za kritike u novinama koje je vodio Senol Gones nakon utakmice prošlog mjeseca.

Turski list je tvrdi da je 25-godišnji golman imao sastanak sa čelnicima Bešiktaša gdje je jasno rekao šta misli, te da je u tim razgovorima rekao kako želi prekinuti ugovor sa Bešiktašom i vratiti se u Liverpool.

On se nada da će Liverpol uspjeti postići dogovor sa Bešiktašom i da će njegova noćna mora u Turskoj završiti ovog ljeta. Ipak, Jurgen Klopp je izgubio povjerenje u Kariusa nakon niza katastrofalnih grešaka u finalu Lige prvaka prošle sezone te vjerovatno i dalje ne računa na njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Spominje se da bi Karius mogao završiti u Bundesligi s obzirom da su Fortuna Dusseldorf i Eintracht Frankfurt pokazali interes da ga dovedu u svoje redove.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi