Kariusov život u Istanbulu se raspada: Nakon prekida s djevojkom počeo se opijati po klubovima

Bešiktaš mu neće ponuditi ugovor

Kariusov život u Istanbulu se raspada: Nakon prekida s djevojkom počeo se opijati po klubovima

E. Čaušević

Njemački golman Loris Karius na kraju ove sezone postat će slobodan igrač jer mu ističe ugovor s Liverpoolom.

Karius je već drugu sezonu na posudbi u Bešiktašu i špekulisalo se da će mu turski klub ponuditi ugovor na kraju sezone. No, mediji u Turskoj pišu da je sada teško da će se to desiti.

Mediji u turskoj pišu da je Karius prethodnih sedmica totalno promijenio svoje ponašanje, te da je glavni razlog za to činjenica da ga je nedavno ostavila dugogodišnja djevojka Sophia Thomalla.

Navodno, Karius noći većinom provodi opijajući se po istanbulskim klubovima i to se itekako održava na njegove partije u dresu Beškitaša.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kariusu ni prije toga nije najbolje išlo na terenu jer je primao nevjerovatne golove. Turski mediji prenose da je Bešiktaš odlučio da Karius neće ostati u klubu na kraju sezone, te će postati slobodan igrač.

Ovu odluku nisu donijeli zbog njegovih partija na golu, već zbog opijanja i stalnog parijanja po noćnim klubovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi