Karleuša zadovoljno trlja ruke: Duško Tošić potpisao ugovor života

Srbin seli u Kinu

Karleuša zadovoljno trlja ruke: Duško Tošić potpisao ugovor života

M. Šljivak

Srpski fudbaler Duško Tošić napustio je redove turskog Bešiktaša nakon tri godine.

Iskusni 32-godišnji defanzivac karijeru nastavlja u Kini i to u timu Guangzhou R&F kojeg sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi.

Tošić je sa kineskim timom potpisao ugovor na tri godine, a na godišnjem nivou će zarađivati gotovo šest miliona eura, odnosno zaradiće od ugovora gotovo 18 miliona eura.

Bešitaš će na ime obeštećenja inkasirati oko pet miliona eura, a sigurno je da će novim ugovorom itekako biti zadovoljna i supruga Duška Tošića, sprska pjevačica Jelena Karleuša.

Tošić je u profesionalnoj karijeri pored Bešiktaša igrao za Betis, Werder, Genčlerbirligi, Portsmouth, Crvenu zvezdu, Sochaux i OFK Beograd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije