11

Komentari (11)

saju701
Za menadžersku repku ne dam ni marke to neka samo savez bude na stadionu.
mido1921
Ni na TV-u neću da gledam.
mido1921
Bojkotovati dok je ovaj savez.
King_Kenny
...20 maraka da gledam ove invalide?...neka,hvala...i to protiv Kuvajta i Kazahstana hahahahahahah...ko plati da ovo ide gledati tome nisu sve daske na broju...ne bi otisao ni da mi plate 20 maraka.
PRESEDAN
Niko i ne treba da ide!SAVEZ NAPOLJE!
Secerko
Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta ili pasoš) uz evidentiranje serijskih brojeva ulaznica.. HAHAAHHAAHAHAAHHAAHAHAAHAH, eto neko mislio kupit' 15 pa preprodavat'. Yebo vam Vico sve, od repke ste filijalu menadžersku napravili.
BordoBijeli
Da imaju obraza poslije svega stavili bi slobodan ulaz.Mada ni tad ne bi dosao
user1626167076
I 3 km je puno kakvo zalaganje pruzaju
elvir_86
Jesul mogle maoo skuplje karte bit ???
BordoBijeli
@elvir_86 Nemoj zaboravit treba ti i 20 KM za onaj nakav test da bi mogao uci.Znaci 40 KM da gledas one balerine u prijateljskoj protiv velike sile u fudbalu Kuvajt hahahaha.Pa to samo budala moze. Sjever/Jug 5 KM,Istok 8 KM,Zapad 10 KM najvise sto su mogli staviti.Ali ni to ne zasluzuju
elvir_86
@BordoBijeli naši stave iste cijene karti dolazio Portugal il kazastan .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.