Hajradinović: Poziv u A reprezentaciju je ostvarenje sna

Da li će dobiti šansu za debi?

Hajradinović: Poziv u A reprezentaciju je ostvarenje sna

Utakmicama protiv Italije i Lihtenštajna reprezentacija BiH će zatvoriti ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor Prosinečki je saopštio spisak za pomenute dvije utakmice, a na njemu se po prvi put našao i Haris Hajradinović, član turskog Kasimpase.

"Kao što svaki fudbaler sanja poziv u A reprezentaciju, tako sam i ja to sanjao od malih nogu. To je ostvarenje sna, za svakog igrača, pa tako i za mene", poručio je Hajradinović na današnjoj presici pred trening Zmajeva u Zenici.

"Dočekujemo Italiju u Zenici, biće jako teška i zahtjevna utakmica, a na selektoru je da odabere prvih 11 igrača. Na nama ostalima je da budemo spremni, kada uđemo sa klupe, da damo maksimum i to je to", istakao je Hajradinović, pa nastavio:

"Mislim da je velika šteta što se nismo izborili za plasman na Euro kroz kvalifikacije jer ova reprezentacija stvarno ima kvalitet i to smo morali i trebali pokazat na bolji način, ali šta je tu je. Imamo taj baraž kroz Ligu nacija i trebamo tu dati sve od sebe da prođemo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Poznaješ dosta igrača BiH još iz mlađih selecija, neće ti biti teško uklopiti se.

"Pa, neće. Znam većinu igrača iz mlađih selekcija i kroz fudbalsku karijeru uopšte, upoznali smo se. Vidi se da je dobra atmosfera u reprezentaciji i da se svi međusobno poštuju", poručio je 25-godišnji ofanzivni veznjak.

Top Komentari

Haroni
Još jedan u nizu prosječnih fudbalera koji se probaju prodat kroz repku.
2 5
bhodzic
Pitanje za tonce redakcije sportsport.ba: Da li je fazon da čujemo jasno i glasno pitanja vaših novinara, ali da zato odgovori ispitanika budu kao iz bureta, ili pak niste počeli nosati mikrofone, nego snimate pressice sa smart-phone-om? Ja fakat nisam pola razumio šta je mali Hajradinović govorio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi