Kaskada upisala poraz u Čitluku
Foto: 4plus1.ba

Premijer futsal liga Bosne i Hercegovine

Kaskada upisala poraz u Čitluku

E. Dindić

U okviru 3.kola "Lige za opstanak" Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine ekipa Brotnja na svom terenu ugostila je ekipu Kaskade iz Gračanice te slavili pobjedu rezultatom 6:3.

Ekipa iz Čitluka furiozno je otvorila susret i već do 10.minuta imala je vodstvo od 4:0, da bi gosti iz Gračanice uspjeli do poluvremena da smanje na 4:1.

Drugi dio počinje furioznom igrom gostiju iz Gračanice koji sa dva brza gola smanjuju na 4:3, međutim to je bilo sve što su uspjeli da urade u ovom susretu. 

Brotnjo brzo konsoliduje svoje redove te sa dva brza gola riješava pitanje pobjednika.

U narednom kolu Brotnjo gostuje kod Salinesa u Tuzli,dok Kaskada putuje u Čelinac.

MNK BROTNJO "Premier SK"  – MNK KASKADA 6:3 (4:1)

Strijelci: Suton 2, Galić 2, Pantić, Marković (Brotnjo), Buljubašić 2, Huskanović (Kaskada)

MNK Brotnjo ‘Premier SK’: Medić, Galić, Čilić, Suton, Marković, Ivanković, Dujmović, Prusina, Granić, Nevistić, Pehar, Pantić.

MNK Kaskada: Hodžić, Zelenković, Buljubašić, R. Spahić, Hamidović, Š. Spahić, Husejnović, Okić, Mujčić, Huskanović

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi