Katalinić: Zrinjski pada u Širokom
Ivan Katalinić

Pred hercegovački derbi na „Pecari“

Katalinić: Zrinjski pada u Širokom

„U subotu će na stadionu „Pecara“ publika vidjeti nogometni spektakl, a naša pobjeda protiv Zrinjskog bit će šlag na tortu“, tvrdio je danas Ivan Katalinić, trener Širokobriježana.

Povodom gostovanja lidera na tabeli u 18. kolu Premijer lige BiH, u Širokom Brijegu vlada orgomno interesovanje za susret. Dolazak u grad na Lištici najavio je i veliki broj navijača mostarskog kluba. 

„Zrinjski je trenutno najkvalitetenija momčad u Bosni i Hercegovini, što govori i njihova prva pozicija na tabeli koju čvrto drže, te će biti pravo čudo ako tim trenera Dragana Jovića na kraju sezone ne osvoji titilu prvaka države. Ipak, nas to ne plaši. Uvjeren sam kako će budući prvak pasti na Pecari i da ćemo ostvariti trijumf koji će nas gurnuti još više ka vrhu tabele, odnosno kroz prvenstvo plasmanu u Kup UEFA“, rekao je Katalinić.

Iz Uprave Širokog Brijega poručili su kako su spremni za organizaciju utakmice, te su pozvali navijače oba tima da navijaju u skladu sa pravila fair – playa. Nadaju se da na terenu, ali i tribinama, i pored važnosti meča neće biti ni najmanjih incidenata.

Sve utakmice 18. kola Premijer lige BiH igraju se u subotu od 15 sati, a meč u Širokom Brijegu počet će u 20, uz direktan prijenos na BHT.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.