Katalonci ismijavaju Real nakon nove pobjede
Fotografija Luisa Suareza i dvojice igrača Reala se nije svidjela navijačima tima uz Madrida

Fotografija koja se nije svidjela navijačima Reala

Katalonci ismijavaju Real nakon nove pobjede

S. Pašalić, foto: EPA

Barcelona je sinoć u El Clasicu savladala Real sa 1:0 i nanijela timu iz Madrida drugi poraz u periodu od samo nekoliko dana.

Odlučujući gol je postigao Ivan Rakitić u 26 minuti, a Real do kraja utakmice nije supio stići bar do jednog boda na svom terenu.

Igra Reala je bila bezidejna sa mnogo centaršuteva u šesnaesterac Barcelone koje su Pique i ostatak tima s lakoćom rješavali. Gareth Bale je ponovo razočarao igrom, a Vinicius Junior je bio jedan od rijetkih igrača tima iz Madrida koji je dobio prolaznu ocjenu.

Vinicius Junior je također odigrao dobro i u srijedu kada je Barcelona u Kupu kralja pobijedila Real na Santiago Bernabeu sa 3:0, a sol na ranu navijačima Reala je stavio Luis Suarez svojim izvođenjem popularne Panenke čime je dodatno ponizio igrače Reala.

Navijači katalonskog tima su sinoć nakon nove pobjede svog tima odlučili da dodatno 'bocnu' navijače Reala pa se na društvenim mrežama pojavila zanimljiva fotografija na kojoj se nalaze Luis Suarez, Sergio Ramos i Luka Modrić.

Realovim navijačima se naravno ova fotografija nije svidjela iako su i oni svjesni kako njihov tim ne pokazuje dobre igre ove sezone.

Navijači Reala traže povratak samo jednog čovjeka

Ove sezone Realu baš ne ide, makar kada govorimo o takmičenjima u Španiji, a za sada izgleda kao da je Liga prvaka jedini spas za Kraljeve. Kako igraju, zaista je teško vjerovati da će nastaviti dominaciju u Evropi, ali navijači se ipak nadaju novom naslovu u Ligi prvaka.

Real je takav klub da i onda kada ne ide sve najbolje, ambicije su ogromne i ciljevi su veliki. Tako je slučaj i ove sezone, bez obzira što je pod palicom Santiaga Solarija klub daleko od vrha.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Reala su razočarani igrama u posljednje vrijeme i traže promjene na klupi. Grupa navijača je nakon poraza od Barcelone prozivala predsjednika Florentina Pereza i tražila odlazak Solarija s klupe.

Njihova želja je da se vrati Jose Mourinho, koji je Real vodio od 2010. do 2013. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi