Katalonski list večeras je predmet ismijavanja

Niko nije vjerovao u ovakav scenarij

Katalonski list večeras je predmet ismijavanja

Edmir Škorić
Teme:

Kada je Barcelona za protivnika u četvrtfinalu dobila Romu, uslijedilo je slavlje.

Barcelona je naravno diplomatski tvrdila da je Roma ozbiljna ekipa i da je treba respektovati, ali katalonski Sport nije mislio tako.

Nakon žrijeba četvrtfinalnih parova, ovaj list je na naslovnici oduševljeno slavio Romu. Uveliko se otvorio put Barci prema finalu i trofeju, ali Roma je uradila to što je uradila.

Sada, kada je Roma u revanšu slavila s 3:0 i izbacila Barcelonu, naslovnica Sporta od prije nekoliko sedmica predmet je ismijavanja na internetu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Budimo pošteni pa recimo da je tada i bila "Un Bombon" situacija za Barcelonu, ali stvari se nekada odvijaju malo drugačije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti