6

Komentari (6)

rabodimis
Dok se jedni na sve nacine trude da poprave i poboljsaju svoju reprezentaciju nasi lopovi je koriste ko otirac za cipele, bahato i bezobrazno do krajnjih granica.. Mi jedini na svijetu imamo savez koji NIKAKVE rezultate nema ali je uspjeo da se posvadja sa jednim citavim gradom (Zenica), da im javno zaprijeti i da ih javno ucijeni.. Toliko bahatosti i ne kaznjenog kriminala nikad nigdje nije zabiljezeno.. Sve zaposlene u savezu pljuvat ko najgore izdajnike, jer to i jesu.. Na ove iz Katara mozemo samo bit ljubomorni, oni se svim silama bore da budu sto bolji a ovi nasi se svim silama bore da uniste svaki trag neceg pozitivnog, ako se slucajno pojavi..
Samo_nebo_je_granica
Samo kesh...fol poziv hahaha... On je za ovo dobro iskeširao, iz UEFA_e su ga samo pozvali da mu kazu da su prihvatili ponudu i da su zadovoljni sa iznosom.
LukasPodolski
Ovo postaje smijesno
Keno
Dtox
Money money money...hocemo i Madagaskar u nasu grupu!!
dinass
Ako nadju naftu, sve je moguce
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.