7

Komentari (7)

K79
kaže novinar usljo Pretpostavljamo da se iza ovog komičnog videa ipak nalazi neko realno objašnjenje, mada na prvu izgleda kao da ono nema nikakvog smila. a na snimku se lijepo vidi da zagrijavanje vodi selektor koji je inace radio u Barceloni 10 godina! i al nema veze bitno je ismijavat ljude koji su ispred nas u svemu 100 svjetlosti godina
koraj
Platili bi i mi za organizaciju, da mozemo. I nastupali bi na SP, da mozemo. Igrali kolo na zagrijavaju, da smo tamo. Mogli bismo makar gledati rahat ali od ovih noviranskih ubleha ni to nije moguce. Pa de napisite nesto pozitivno, dosta je blacenja!!!
Bhf
Realno,ovo je njihovo prvo a i zadnje prvenstvo,dok opet ne potplate pa dobiju organizaciju.Moje misljenje da nece ni bod uzeti u ovoj grupi.
K79
moras drug znat da svi placaju za sp samo pitanje je ko ce dati vise
kenny
Bez za****ncije, bolje bi moj prijateljski tim s kjim igram nedeljom odigrali nego katar protiv ekvadora
Manager
ne lupaj sine Ekvador nije ni malo naivna ekipa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti