Katarani testiraju FK Sarajevo!

Zatvoreno za javnost

Katarani testiraju FK Sarajevo!

Admin Čaušević

Mini odmor za fudbalere FK Sarajevo se završava sutra.

Nakon bolnog poraza u gradskom derbiju izabranici Husrefa Musemića su imali četiri slobodna dana, a radnim obavezama se vraćaju sutra.

Bordo tim sutra očekuje povratak u trenažni procez, kada je osim treninga na rasporedu i prijateljska utakmica.

Sarajevo će u trening kampu odigrati prijateljski susret sa ekipom Muaither SC iz Katara. Susret je na programu u 17:30 i bit će zatvoren za javnost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon reprezentativne pauze aktuelni bh. prvak će u osmom kolu Premijer lige na stadionu Asim Ferhatović Hase biti domaćin Zvijezdi 09.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bebi
Hahaha da ne gledamo novi debakl ?!?! Kako je sve karma i kako sve dode na naplatu
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi