Katastrofa Željezničara protiv Zvezde

Turnir prijateljstva

Katastrofa Željezničara protiv Zvezde

Edmir Škorić

U drugom kolu grupe A Turnira prijateljstva u Bijeljini kadeti Željezničara doživjeli su težak poraz od Crvene zvezde.

Nakon remija sa Zagrebom, mladi nogometaši Željezničara doživjeli su težak poraz od Beograđana.

Zvezda je povela golom Kostića s penala u 15. minuti, a Gavrić je u 22. povisio na 2:0. 

Do kraja prvog dijela u strijelce su se upisali Aćimović, Bosić i Torbica, da bi u nastavku Ilić i Šikanjić dokrajčili Plave s Grbavice.

U grupi A snage su odmjerili i Zagreb, te Budućnost Podgorica i taj meč završen je bez golova. Zvezda ima šest, Zagreb dva, Budućnost i Željo po jedan bod. Zvezda se današnjom pobjedom plasirala u polufinale turnira.

Zvezda - Željezničar 8:0

Crvena zvezda: 1 Gordić, 2 Kostić, 4 Kojić, 5 Janković, 6 Santrač, 7 Bosić, 8 Gavrić, 10 Aćimović, 13 Konatar, 16 Tomić, 18 Torbica.

Željezničar: 1 Mijović, 27 Drnjak, 99 Bezdrob, 4 Ristović, 15 Elek, 80 Lukovac, 9 Kolar, 10 Osmanović, 32, Nuhanović, 88 Čeman, 62 Hasanović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi