Trener kadeta Željezničara

Mekić: Derbi je ispunio očekivanja, ali oštećeni smo

Derbi susret 26. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Sarajeva okončan je rezultatom 1:1. 

Željezničar je na domaćem terenu prvi postigao pogodak, međutim vodstvo nije uspio zadržati i na kraju se morao zadovoljiti samo jednim osvojenim bodom. Nakon utakmice svoj komentar je dao trener Samir Mekić. 

"Ja bih čestitao jednoj i drugoj ekipi na fer i poštenoj igri. Bilo je puno borbe kao u svakoj derbi utakmici i mislim da je ispunio očekivanja. Poveli smo sa 1:0, imali smo tokom meča terensku nadmoć, ali mislim da smo oštećeni kod jedanaesterca. Bio je faul nad golmanom, što su priznali delegat i članovi protivničkog tabora. Oni su se složili isto da je bio faul", kazao je trener domaće momčadi za SportSport.ba i potom dodao:

"Treba imati što više ovakvih utakmica da bi djeca napredovala, a samim tim bi i klubovi prije dolazili do igrača."

Za Željezničar je u današnjoj utakmici strijelac bio Hadžić, dok je na drugoj strani pogodio Klarić. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi