Katastrofalne vijesti za Niku Kranjčara

Glasgow traži zamjenu

Katastrofalne vijesti za Niku Kranjčara

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar zbog povrede ligamenata koljena primoran je odsustvovati šest mjeseci sa terena. 

Kranjčar je bio taman uhvatio formu i pružao je odlične partije za Glasgow Rangers, međutim nakon što se povrijedio na treningu ustanovljeno će da ga čeka najmanje šest mjeseci rehabilitacije.

"Čim je došao nalaz, prebacili smo Kranjčara u London gdje će ga operirati vrhunski kirurg. Nažalost, povreda je ozbiljna i svi smo užasno razočarani jer znamo koliko je naporno radio. Vjerovatno ćemo u januaru tražiti zamjenu za njega jer nam treba neko ko će odigrati kvalitetno kao Kranjčar", izjavio je trener Glasgow Rangersa Mark Warburton. 

Ove sezone Kranjčar je za škotski tim odigrao 14 utakmica i pritom zabio tri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti