Katastrofalne vijesti za Umtitija i Barcelonu

Povreda ligamenata koljena

Katastrofalne vijesti za Umtitija i Barcelonu

Veoma loše vijesti stigle su danas za defanzivca reprezentacije Francuske i Barcelone Samuela Umtitija. 

Umtiti je propustio današnji trening zbog problema sa koljenom, a detaljan pregled je ustanovio da se radi o jednoj od najtežih povreda - ligamentima koljena.

Zbog ove povrede Umtiti će morati da pauzira nekoliko mjeseci, a moguće je čak da ga na terenu nećemo gledati pola godine.

To će svakako biti veliki udarac za Barcelonu jer se radi o jednom od najboljih defanzivaca svijeta koji je u posljednje vrijeme postao gotovo nezamjenjiv u zadnjoj liniji katalonske ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U dosadašnjem dijelu sezone Umtiti je uspio da zabilježi sedam utakmica u svim takmičenjima i da upiše jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi