Kazazić: Ne znam da li ostajem u Rudaru

Istekao mu ugovor sa Kakanjcima

Kazazić: Ne znam da li ostajem u Rudaru

S. Mlaćo

Uoči samog početka sezone u Prvoj ligi Federacije kakanjski Rudar je pojačao iskusni defanzivac Zlatko Kazazić. 

Kazazić je u Kakanj došao na poziv trenera Elvedin Beganovića, a zatim upisao 11 nastupa u ligi, te jedan u Kup takmičenju.

Kakanjci su jučer savladali Bratstvo sa 2:0, te nakon nešto loših partija konačno upisali tri boda.

"Bila je to teška utakmica na teškom terenu, ali za nas jako važna. Velikom borbom, htijenjem i željom uspjeli smo pobijediti i to najvažnije", ističe Kazazić na početku razgovora za SportSport.ba.

Kakanjci su na samom početku sezonu bili u vrhu tabele, a mnogi su u njima vidjeli glavnog kandidata za prvo mjesto. Ipak, niz loših igara na zimsku pauzu izabranike Elvedin Beganovića odveo je sa šestog mjesta.

"Sigurno da mjesto na tabeli ne može zadovoljiti ambicije kluba, kada pogledamo ekipu koju Rudar ima. Mislim da uz par pojačanja Rudar može biti kandidat do kraja sezone za Premijer ligu", priča naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada je dogovorio saradnju sa Rudarom, Kazazić je potpisao ugovor do kraja prvog dijela sezone. Pitali smo ga da li će i dalje ostati stanovnik Kaknja.

"Teško je reći da li ostajem ili ne. Ugovor mi je istekao i sigurno da ću razmotrit sve opcije oko nastavka karijere", dodao je Kazazić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi