Kazna za "debelog" Balotellija
(Foto: EPA)

Predsjednik Nice umjeren u kritikama

Kazna za "debelog" Balotellija

M. Šljivak

Mario Balotelli neće biti u sastavu Nice za večerašnji meč protiv Rennesa.

Italijanski napadač još uvijek nije dovoljno spreman za novu sezonu jer je tokom ljeta umjesto treninga dane provodio uživajući na plažama širom svijeta.

Kilaža mu je znatno porasla i u jednom trenutku je navodno imao 100 kilograma, pa se našao u problemima pred start sezone, jer nije mogao igrati sa viškom na sebi.

"Mario će imati odličnu sezonu jer ćemo ga dovesti u odlično stanje i jer je odličan fudbaler. Nica nema naviku da različito tretira fudbalere. Mario je bio u "ofsajdu" i zna šta ga čeka", rekao je predsjednik Nice Jean-Pierre Rivere.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sudeći po njegovim riječima Balotelli je kažnjen od strane kluba zbog nesportskog života i njegov povratak na teren će se desiti tek u narednim nedjeljama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi