Kažnjen jer je jeo dok su se drugi igrači zagrijavali

Feyenoord ga nagrdio

Kažnjen jer je jeo dok su se drugi igrači zagrijavali

E. Škorić

Uprava holandskog Feyenoorda odlučila je kazniti prvotimca Michiela Kramera zato što je u poluvremenu odlučio da 'ubije glad'.

Feyenoord je sinoć s 3:1 pobijedio Heracles u Kupu Holandije, a 29-godišnji napadač, koji nije bio starter, na poluvremenu je uhvaćen s komadom hljeba u ruci.

I dok se trebao zagrijavati na terenu, on je odlučio da nešto prigrize, što su u Feyenoordu ubrzo protumačili neprofesionalnim činom, pa je suspendovan na jednu utakmicu i novčano je kažnjen.

Feyenoordov tehnički direktor Martin van Geel je kazao da je "Michiel jako neprofesionalno postupio i takve stvari ne možemo tolerisati".

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"Ovo ponašanje ne uklapa se u Feyenoordov pristup vrhunskom sportu i nije dobar primjer drugima", istakao je Geel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi