Keane naljutio Carraghera: Izabrao bih samo jednog igrača Liverpoola u legendarni tim Uniteda

On bi imao mjesto u ekipi

Keane naljutio Carraghera: Izabrao bih samo jednog igrača Liverpoola u legendarni tim Uniteda

E. Čaušević

Roy Keane i Jamie Carragher sinoć su imali veliki okršaj na Sky Sportsu nakon meča Manchester Uniteda i Chelseaja.

Keane i Carragher su imali zadatak da pokušaju kombinovati sastave Manchester Uniteda iz 1999. godine, te sadašnji tim Liverpoola. Keane je izazvao dosta bure u studiju kada je rekao da bi samo jedan igrač Redsa mogao igrati u legendarnom timu Uniteda.

Legendarni igrač Crvenih đavola objasnio je da je tadašnji tim Uniteda bio jedan od najboljih ikad, te skoro savršen. Ipak, priznao je da bi napravio samo jednu izmjenu i to u odbrani.

"Iz ove ekipe Liverpoola uzeo bih samo jednog igrača, a to je Van Dijk. Veliki sam fan Van Dijka jer je on mašina. Takav je bio i Stam svojevremeno i ne znam koja ekipa bi s njima dvojicom primila puno golova", rekao je Keane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Pitanje je ustvari ko bi iz postave MU mogao ukrotiti u današnju postavu LFC, nogomet je napredovao u svim segmentima osim u Kinovoj glavi!
0 8
Robijasi_It
Hajde ne laprdaj ni ti ni liverpool nakon 300 godina nešto osvojili i dijete se u nebo
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi