Pogbin brat javno priznao da Paul želi napustiti Manchester United

Francuz nije zadovoljan

Pogbin brat javno priznao da Paul želi napustiti Manchester United

Brat Paula Pogbe, Matthias, kazao je javno u emisiji koja se emituje na El Chringuit da Paul želi otići iz Manchester Uniteda. 

Pogba je već neko vrijeme zarobljen u Manchester Unitedu. Klub iz sezone u sezonu bilježi loše rezultate i gotovo ni jedna zvijezda više ne želi doći pa je plamsna u Ligu šampiona sve teže izboriti.

Tako će biti i ove sezone koja je za Pogbu još gora jer je gotovo sve vrijeme povrijeđen i lagano je pao u zaborav.

Ipak, sudeći po onome što kaže njegov brat Matthias, Pogba će na ljeto potražiti novu sredinu i patnja će prestati.

"Svi znaju da Paul želi otići iz Manchester Uniteda. Želi igrati u Ligi prvaka i osvajati naslove. Svi znamo da se to neće dogoditi u Unitedu. Vidjet ćemo što će se dogoditi ovog ljeta", kazao je Matthias.

Inače, oko Pogbe ovih dana svađaju se i trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer te agent Francuza Mino Raiola.

Norvežaninu je zasmetalo to što Raiola javno govori o mogućem odlasku Pogbe iz Uniteda pa je poručio:

"Paul je igrač Manchester Uniteda, a ne Mina Raiole". Na to mu je poznati agent odmah uzvratio:

"Paul nije moje, a sigurno nije ni Solskjaerovo vlasništvo. Ne možete da posjedujete ljudsko biće već dugo vremena. Nadam se da Solskjaer ne želi da kaže da je Pogba njegov zatvorenik. Prije nego što nešto izjavi, Solskjaer bi trebalo da razmisli. Treba samo da se sjeti šta je rekao Paulu tokom ljeta. Možda ga frustriraju druge stvari, pa je pomiješao nešto. Bolje bi mu bilo da brine o nečemu drugom", kazao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, za Pogbu ima dosta zainteresovanih klubova iako je ovo za njega sezona za zaborav. U prvom redu za njegovo dovođenje stoje Juventus i Real Madrid.

Pogba je u Manchester United stigao na ljeto 2016. godine ali na Old Traffordu se nikada nije usrećio i vjerovatno će ovog ljeta učiniti sve da njegov pakao na Old Traffordu prestane.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Pogba je prevara, očito kao u slučaju Balotellija!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi