Keane ne može u penziju: Stigla ponuda koju neće odbiti

Još uvijek ništa od penzije?

Keane ne može u penziju: Stigla ponuda koju neće odbiti

Endin Čaušević

Irski napadač Robbie Keane prije nekoliko dana objavio je da će na kraju ove sezone napustiti LA Galaxy što je i uradio.

Nekadašnji napadač Tottenhama izjavio je da više nema želju da igra u Americi, te da osjeća da je došlo vrijeme da se penzioniše. Ovaj 36-godišnji napadač potvrdio je da se želi baviti trenerskim poslom, ali čini se da će na to morati još malo sačekat.

Naime, prema pisanju engleskih medija Keane je dobio bogatu ponudu iz Australije od klub Brisbane Road. Australci žele da Keane potpiše jednogodišnji ugovor za koji će zaraditi oko 13 miliona eura.

"Vjerujem da je došlo vrijeme da završim jedno poglavlje u svom životu i prihvatim novi izazov. Želim biti trener, ali u pregovorima sam s jednim klubom u kojem bi mogao igrati do ljeta. Ipak, još uvijek se ništa ne zna", rekao je Keane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi