Keisuke Honda vraća se u Evropu?

Ima zanimljivu ponudu

Keisuke Honda vraća se u Evropu?

E. Škorić

Japanski veteran i jedna od nogometnih legendi, Keisuke Honda, mogao bi se u januaru vratiti na Stari kontinent.

Honda prekida saradnju s brazilskim Botafogom nakon samo godinu dana boravka u Brzailu i sada je spreman opet igrati u evropskim ligama.

Prema pisanju medija u Portugalu, Honda ima ponudu tamošnjeg kluba Portimonensea, a sada se čeka odgovor bivšeg reprezentativca Japana, koji ima ugovor s Botafogom do februara.

No, po svemu sudeći će Botafogo i Honda raskinuti saradnju u januaru, što će omogućiti Japancu da bez problema promijeni sredinu.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Honda (34) igrao je za moskovski CSKA, Milan, Nagoyu, meksički Pachuca, VVV Venlo i Vitesse, a Botafogo je posljednji u nizu klubova u karijeri.

Top Komentari

user1577129192
Zar ovaj jos igra ****te ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi