Tuzla City potvrdio još jedan odlazak

Mujarić raskinuo ugovor

Tuzla City potvrdio još jedan odlazak · Zvanično

Endin Čaušević

Nakon što su u posljednjem kolu uspjeli da izbore opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine čelnici Tuzla Cityja odlučili su da naprave značajne promjene u igračkom kadru, a klub s Tušnja potvrdio je danas još jedan odlazak.

Tuzla City je prošle sezone totalno zakazao u drugom dijelu, te je klub s Tušnja do zadnjeg kola strepio da li će ostati u društvu najboljih.

Nakon što je opstanak u Premijer ligi izboren čelnici kluba odlučili su da se pojedinim igračima zahvale na saradnji.

Tuzla City je potvrdio danas da Kemal Mujarić više nije član ovog kluba i da je nakon svega pola godine napustio Tušanj.

Mujarić je u Tuzla City stigao početkom godine kao slobodan igrač nakon što je napustio Slobodu, ali se ni u redovima gradskog rivala nije zadržao duže od šest mjeseci.

Oglasi

Ovaj 23-godišnji ofanzivac je postigao sporazumni raskid saradnje s Tuzla Cityjem, te je ponovo postao slobodan igrač.

"Mujariću se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere", saopštili su iz Tuzla Cityja.

Mujarić je ponikao u Budućnosti iz Banovića, a bio je i u omladinskim kategorijama Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjoj karijeri igrao je za Dugopolje, Adana Demir, Mladost Kakanj, Budućnost, Slobodu i Tuzla City.

U drugom dijelu prošle sezone u dresu Tuzla Cityja Mujarić je upisao tek pet nastupa, dok je u prvom dijelu za Slobodu odigrao sedam mečeva.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi