Kemal Osmanković: Idemo u Zenicu po pobjedu

Stoper Željezničara pred gostovanje Čeliku

Kemal Osmanković: Idemo u Zenicu po pobjedu

M. Šljivak

Kemal Osmanković igra jako dobro na početku nove sezone.

Mladi štoper djeluje jako dobro na terenu, baš kao i kompletan Željezničar, koji nakon tri kola u Premijer ligi BiH ima sedam bodova.

Pred Plavima je sada ogroman izazov. Gostuju Čeliku u kojem vlada euforija nakon dobrog starta u sezonu, a Kemal Osmanković i u ovom meču očekuje pobjedu.

"Ušli smo dobro u prva tri kola, ostaje samo žal što nismo savladali Borac jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Zadovoljan sam igrama, uvijek može bolje sigurno, ali najbitnije je da ekipa ne prima golove i to je zasluga svih igrača", rekao je Osmanković, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U subotu naravno da očekujem pobjedu jer igramo u takvom klubu kao što je Željezničar gdje svaku utakmicu želimo pobijediti. Nemamo neki veliki pritisak, znamo da je Čelik dobro ušao u prva tri kola, euforija vlada u Zenici i jedva čekamo utakmicu na ispunjenom Bilinom Polju. Naravno, ne sumnjam u podršku naših navijača, oni su naš 12. igrač gdje god igrali, kući i na strani i pozivam ih da dođu u Zenicu u što većem broju i nadam se da ćemo nakon utakmice ponovo zagrljeni slaviti pobjedu", kazao je Osmanković.

Utakmica Čelik - Željezničar igra se u subotu od 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
heheb
0 10
E.Car
Nema labavo!!!!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi