Kenan Dervišagić ostaje u FK Sarajevo

Nosit će Bordo dres na proljeće

Kenan Dervišagić ostaje u FK Sarajevo · Saznajemo

M. Šljivak

Mladi napadač Kenan Dervišagić (20) ostat će u redovima FK Sarajevo.

Kako saznaje SportSport.ba, rukovodstvo tima sa Koševa neće ovog 20-godišnjeg fudbalera slati na novu posudbu i on će nositi Bordo dres u drugom dijelu sezone u Premijer ligi BiH.

Dervišagić je proteklu polusezonu igrao na posudbi u federalnom prvoligašu Rudaru iz Kaknja i pružao je jako dobre partije.

Ukupno je nastupio u 15 utakmica za klub iz Kaknja, te je upisao šest golova i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dervišagić se sada imati šansu da se pokaže i u dresu aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine. Na pirpremama je pružao odlične partije, pa je Vinko Marinović u nedostatku napadačkih opcija odlučio da ga zadrži u timu.

Sarajevo u drugi dio sezone ulazi sa devet bodova prednosti u odnosu na Željezničar, a upravo ova dva tima se sastaju na otvaranju proljetnog dijela sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Totalni raspad. Nisam ovo ocekivao od komsija ali tako je to kad na vazne funkcije postavis prevarante poput Jahica i Hadzica.
3 18
Brazuka
Raspad sistema.
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi