Nosit će Bordo dres na proljeće

Kenan Dervišagić ostaje u FK Sarajevo

16

Komentari (16)

BubTz
Dijete akademije Sarajeva zaslužuje prostor Keno je mašina a vrlo brzo ce sportska javnost da se uvjeri o kakvom se igraču radi sretno Kenane??☝???
Sarbit2019
I tako poznati Mitomani krecu u jos jedan pohod FK Sarajevo se raspada koli li je ovo put po MitomanimaJavio njima Nam da je zavrnuo pipu,oni licno znaju da plate nisu bile,itd itd tako je bravo.Samo jedan mali problem ima Euro takmicenja FK Sarajeva cc 4 miliona KM + 1 od transfera.Godina dana 5 mil KM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.kokuzi,kokuzi ima li kakva uplata od Cerica ?
PRESEDAN
Zavrno Nam pipu i budali je to jasno,ovu godinu se sami snalazimo preko svog marketinga i transfera igrača.Da vidimo sposobnost uprave kad oni trebaju obezbijediti novac.
GiS
@PRESEDAN mitomanu, dobro je Nam zavrnuo pipu, imamo samo para za Mesanovica kojem ce plata biti 120.000 eura godisnje..
Brazuka
Raspad sistema.
Matic
Totalni raspad. Nisam ovo ocekivao od komsija ali tako je to kad na vazne funkcije postavis prevarante poput Jahica i Hadzica.
TSS
TROSTRUKI UZASTOPNI PRAVAK BOSNE I HERCEGOVINE
BordoBijeli
@Matic Brate mozete vi pricati sta hocete ali mi na kraju sezone opet dizemo pehar,mozda i dva.A na ljeto stizu pojacanja
Sarbit2019
Matic@bio sam se zabrinuo za Matica nije se javljao par dana ,a 74 mu godine ali evo sreca cim mu Hadziju spomenes ETO GA.nenene
Zamfir19_46
Guraj ga u prvi plan, pusti cmilju.
Lafac
BordoBijeli
@Lafac Nije brate nego ako pratis Sarajevo par godina znao bi da mi u zadnjih 10 godina mnogo promovisemo i dajemo priliku mladim igracima iz akademije.Sto se tice toga u top 5 smo na Balkanu.Evo uzmi primjer Mujakic,nase dijete prosao sve nase skole i akademije dobio priliku i postao najbolji stoper u ligi i prodali smo ga za 2.2 milona KM(1.1 miliona eura)to je skoro najveci transfer u historiji ligi i lova o kojoj svi klubovi u BiH mogu samo sanjati.Pa imas jos bruku juniora koji su se vec dokazali i koji ce takodjer biti prodati za milionski transfer,Kovacevic,Pidro,Salcin,Djokanovic....Sve vec dokazani kao vrhunski igraci.A ne brini se ti za nas mi uz Dervisagica u napadu imamo Handzica,Cmiljanica,Ahmetovica,Velkoskog......Eto malo sam te informiso
TSS
Jednostavno je konkurencija preslaba, nema potrebe za dovođenjem boljih igrača. U drugom dijelu će svakako biti prostora i da gurnemo još kojeg akademca u prvi plan.
blacky
Jel dosla voda komsija hahahhah
Sarbit2019
lafac@laf-lafcina upala mu KUR+INA. Kakvi ste vi sa parama za posuditi ? HAHAHAHAHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti