Teška povreda bivšeg golmana Željezničara

Antoloviću pukli ligamenti

Teška povreda bivšeg golmana Željezničara

M. Šljivak

Nekadašnji golman Željezničara Marijan Antolović (28) doživio je tešku povredu na pripremama sa ekipom Osijeka.

Sjajnom 28-godišnjem čuvaru mreže su na pripremama u Velikoj pukli križni ligamenti i slijedi mu višemjesečna pauza.

"Antoloviću su stradali prednji križni ligamenti lijevog koljena", potvrđeno je iz hrvatskog kluba nakon što su izvršeni detaljni pregledi.

Antolović zbog teške povrede neće putovati na drugi dio priprema u Marbelli. Izvjesno je da ovom golmanu slijedi dug oporavak, a na terenu bismo ga mogli vidjeti tek početkom naredne sezone.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nekadašnji golman Željezničara je proteklog ljeta stigao u Osijek. Ima ulogu rezerve, a u karijeri je još igrao za Koper, Hapoel Haifu, Legiju iz Varšave, Borac i Cibaliju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi