Hasagić "ne da mira" golmanima Tuzla Citya

Zdrava konkurencija

Hasagić "ne da mira" golmanima Tuzla Citya

A. Čaušević

Azir Muminović i Nevres Fejzić su jedan od boljih golmanskih tandema u Premijer ligi BiH. 

Fejzić i Muminović dijele svlačionicu u Tuzla Cityju, a po viđenom na treningu u Ljubuškom između njih, ali i mladog Bakira Brajlovića vlada zdrava konkurencija.

Čuvari mreže Tuzla Cityja rade pod budnim okom Kenana Hasagića, nekadašnjeg bh. reprezentativca, a sadašnjeg trenera golmana.

Poprilično ozbiljni Hasagić golmanima nije dopustio da "zabušavaju", s tim da je ponekad bilo vremena za osmijeh i šalu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedno je sigurno, novi šef stručnog štaba Husref Musemić će biti na slatkim mukama koga staviti među stative.

Top Komentari

spectron
Uradi nekad lażnjak Hasaga kralju naš,kao što si znao na utakmicama da ga uradiš,pa nam srce svima preskoći :') Red,rad,disciplina !
8 0
Zaštita Identiteta
Šta ti je dijete. Ovaj mali Brajlović se najviše trudi, tačno se vidi sve.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi