Kenan Karađuz napustio Bratstvo

Odlazi u inostranstvo

Kenan Karađuz napustio Bratstvo

Samir Mlaćo

Redove NK Bratstvo jučer je napustio Kenan Karađuz. Karađuz je naime odlučio da digne sidro i napusti tim iz Gračanice, a karijeru će kako saznajemo nastaviti u inostranstvu.

Karađuz je u dosadašnjoj karijeri nosio i dres Travnika, Varaždina, Viktorije Žižkov, te Metalleghea iz Jajca.

Bio je i kapiten popularnih Kraljeva iz Jajca kada je ovaj klub ostvario historijski uspjeh, izborio plasman u Premijer ligu BiH. Početkom ove polusezone vratio se u Gračanicu, ali brzo se odlučio na novi odlazak.

Bratstvo je jučer u sklopu priprema za drugi dio sezone savladalo NK Proleter sa 4:0, a strijelci su bili Vehabović, Hasinović, Diabang i Mace.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi