Obavljena prozivka u Bratstvu, traži se napadač

Nekoliko igrača na probi

Obavljena prozivka u Bratstvu, traži se napadač

Prozivka fudbalera Bratstva iz Gračanice pred start priprema za proljetnu polusezonu je održana danas.

Trener ovog federalnog prvoligaša Nusret Muslimović svjestan je da njegovu ekipu čeka zahtjevan nastavak sezone, da situacija nije idealna, ali Bratstvo želi da mirno dočeka nastavak sezone.

U Gračanici žele da se što bolje spreme za ono što ih očekuje u narednim mjesecima, a evidentno je da će biti i određenih promjena u igračkom kadru. Za sada jedini igrač koji je otišao je Husein Poturalić (Sloga Simin Han), dok se i dalje očekuje dolazak pojačanja, a akcenat je stavljen na dolazak napadača.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na probnom radu će određeno vrijeme boraviti Mahir Vejzović, Dženo Alić i Armin Imamović, sa posudbe se vratio Ahmed Hasinović, dok su prvom timu priključeni juniori Namik Helić i Sead Havić.

Bratstvo je, podsjećamo, prvi dio sezone okončalo na devetoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi