Kenan Kodro dobio novu ponudu

Espanyol želi našeg napadača

Kenan Kodro dobio novu ponudu

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Kenan Kodro ovog ljeta će gotovo sigurno promijeniti klub nakon što je Osasuna ispala u niži rang španskog fudbala.

Kodro iza sebe ima veoma dobru sezonu u kojoj je pokazao da se radi o sjajnom napadaču, a dovoljno govori činjenica da se svojim igrama izborio i za poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Nakon što je Osasuna ispala u La Ligu2 odmah se počelo špekulisati gdje će bh. napadač nastaviti svoju karijeru, a ponuda ima na pretek.

Naime, interes za našeg napadača pokazali su Athetic Bilbao, Deportivo Alaves i Real Sociedad, a sada se u borbu za Kodru uključio i još jedan španski klub. Radi se o Espanyolu koji je spreman na konkretne pregovore sa napadačem reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Poznato je da Kodru ne žele samo timovi iz Španije jer su interes pokazali i neki klubovi iz Engleske, te turski Trabzonspor. Međutim, mediji na Pirinejima navode da će Kodro najvjerovatnije ostati i dalje u Španiji, a o gdje će nastaviti karijeru vjerovatno ćemo saznati nakon odmora na kojem se nalazi naš 23-godišnji napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi