Sjajni Kodro drži MOL Fehervar u igri

I danas je bio junak svog tima

Sjajni Kodro drži MOL Fehervar u igri

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Kenan Kodro igra u sjajnoj formi.

Danas je postigao dva pogotka i bio junak svog MOL Fehervara protiv ekipe Zalaegerzegi (3:0).

Bilo je 3:0, a domaći su poveli već u trećoj minuti kada je precizan sa 11 metara bio upravo Kodro. Kastrati je povisio na 2:0 pred kraj prvog poluvremena i bilo je jasno da će domaći do tri boda.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme Kodro je ponovo na sceni.

🏁 90' | Fontos győzelem a MOL Aréna Sóstóban! 🤝 #VIDIZTE 3️⃣:0️⃣ Köszönjük a nagyszerű szurkolást! Hajrá, Vidi! ❤️💙 #vidi #molfehervarfc #veledazuton

Posted by Fehérvár FC on Saturday, May 20, 2023

Pogodio je za 3:0 i sve je bilo rijeešeno.

Oglasi

Igru je napustio u 72. minuti uz ovacije navijača i nove pohvale.

Sama je završnica u prvenstvu Mađarske, Ferencvaroš je ozvaničio titulu prvaka, a MOL Fehervar ima odigrati još jedan meč.

Trenutno je na desetom mjestu sa bodom prednosti nad Honvedom koji je u zoni koja vodi u niži rang, ali Honved ima im meč manje.

Siguran putnik za niži rang je već Vasaas.

Kodro je u 32 kola postigao čak 13 pogodaka, te je drugi strijelac OTP Bank lige. Na vrhu je Varga iz Paksa sa čak 26 golova.

Top Komentari

hamdi kurtes
Čuj sjajni Kodro??hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi