Kenan Kodro pogodio za preokret i pobjedu Kopenhagena
Foto: Screenshot

Danci bolji od CSKA iz Sofije

Kenan Kodro pogodio za preokret i pobjedu Kopenhagena

Večeras su u prvom meču 3. pretkola Lige Evrope u Sofiji snage odmjerili CSKA i Kopenhagen, a uspješniji su bili gosti iz danske pošto su slavili rezultatom 1:2.

Ipak, počelo je odlično za CSKA pošto je u 15. minuti Maurides pogodio za vodstvo domaćih od 1:0.

Međutim, u 41. minuti Chorbadzhiyski ostavlja svoju ekipu na cjedilu pošto dobija direktan crveni karton, a u drugom poluvremenu Kopenhagen uspijeva stići do preokreta.

Prvo je u 64. minuti Vavro poravnao na 1:1, da bi deset minuta kasnije bh. reprezentativac Kenan Kodro sa bijele tačke pogodio za preokret i ispostavit će se konačnih 1:2. Prethodno je penal za Kopenhagen izborio Boilsen.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Nakon ove pobjede Kopehagen je u odličnoj situaciji pred revanš na svom terenu.

Top Komentari

hercegbih
RODIO TE MEHAGA
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi