Kenan Pirić danas debituje za Zrinjski

Stigao iz tuzlanske Slobode

Kenan Pirić danas debituje za Zrinjski

M. Maksimović

Nakon ubjedljivih 7:1 protiv Neretve u Međugorju, Zrinjski će danas za protivnika imati člana Super lige Srbije, Mladost iz Lučana, a meč će se igrati u Umagu.

Bit će to prva utakmicu trećeg dijela zimskih priprema i ukupno druga ove zime. 

Današnjim susretom Zrinjski će ući u ozbiljniji ritam utakmica. Petoplasirani srpski klub bit će prvi od tri rivala na istarskom dijelu priprema. Nakon susreta u Umagu zakazanog za 14.30, u nedjelju u Medulinu tim Ivice Barbarića testirat će češki tim Hradec Kralove (15 sati), a narednog utorka na istom stadionu i u isto vrijeme protivnik će biti Koper.

Kadru Zrinjskog u Medulinu se priključio novi član, Kenan Pirić, koji će vjerovatno već danas upisati debi na golu. On je četvrti golman u kadru Zrinjskog, pa je za očekivati da neko od dosadašnje trojice uskoro napusti klub. Riječ je o Daliboru Koziću, Nikoli Vasilju i Krešimiru Bandiću.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije