Poznat novi klub Kenana Pirića, udružio se sa još dvojicom bh. nogometaša

Karijeru nastavlja u Turskoj

Poznat novi klub Kenana Pirića, udružio se sa još dvojicom bh. nogometaša

E. Škorić

Rezervni golman bh. reprezentacije Kenan Pirić karijeru nastavlja u Turskoj.

Još jutros smo pisali da Pirić putuje prema Turskoj, a sada je poznato da će karijeru nastaviti u Goztepeu u kojem igraju još dva bh. nogometaša, Dženan Bureković i Marko Mihojević.

U Goztepe stiže nakon što je nekoliko mjeseci proveo u Grčkoj braneći za Atromitos gdje je nastupio 11 puta i primio 23 gola, dok je na jednom meču uspio da sačuva mrežu.

Goztepe je pretposljednji tim turske Super lige sa samo 15 bodova i u klubu vjeruju da će im Pirić odbranama spasiti ispadanja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pirić u Tursku odlazi kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Atromitosom, a branio je prethodno u Mariboru, Zrinjskom, Slobodi, Gradini iz Srebrenika, dok je kao mlad još 2013. godine boravio u Belgiji i bio je član U21 tima Genta.

Može i da se pohvali sa šest nastupa u dresu bh. reprezentacije.

Top Komentari

elvir_86
U 11 utakmi 23 gola .. u prosjwku 2 gola po utakmici. Znaači Bože od golmana
5 0
haris004
Po Husarinim komentarima na fb mislio sam da je potpisao za Bešiktaš ili Fener ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi