Kenan Šarić na probnom radu u turskom Istanbulsporu

Da li će povećati koloniju bh. nogometaša u Turskoj?

Kenan Šarić na probnom radu u turskom Istanbulsporu

S. Mlaćo

Sada već bivši član Zvijezde iz Gradačca Kenan Šarić nalazi se na probi u turskom Istanbulsporu, članu druge lige te zemlje.

Bivši član Zvijezde iz Gradačca Kenan Šarić nalazi se na probi u turskom Istanbulsporu, članu druge lige te zemlje.

Šarić se već par dana nalazi u Turskoj i na treninzima će pokušati da se izbori za angažman u ovom timu. Vjeruje da ima šta da pokaže i zadovoljan je što mu se uopšte ukazala ovakva prilika.

Iza sebe ima sjajnu sezonu Zvijezdi iz Gradačca, pa je u Tursku stigao pun samopouzdanja i sa nadom da će povećati koloniju bh. nogometaša u toj zemlji.

"Došao sam na poziv ljudi iz luba koji su me pratili drugi dio sezone. Ovo je ogromno iskustvo jer sam prije vije godine igrao u Drugoj ligi FBiH. Ovo je veliki klub sa bogatom tradicijom i čast mi je doći u kamp kluba i trenirati", kazao je mladi Šarić za SportSport.ba.

Šarić je prije Zvijezde nastupao za Bosnu Visoko, Famos i Radnik iz Hadžića, a ovog ljeta povezivao se i sa pojedinim bh. premijerligašima.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi