Stigla ga je karma: Kepa pokušao poniziti Van Dijka, pa mu se sve vratilo
Foto - Screenshot

Pokušao ga je isprovocirati

Stigla ga je karma: Kepa pokušao poniziti Van Dijka, pa mu se sve vratilo

Midhat Šljivak

Najskuplji golman svijeta Kepa Arrizabalaga ponovo je tragičar Chelseaja.

Španski čuvar mreže promašio je večeras penal u finalu EFL Kupa protiv Liverpoola u 11. seriji i protivniku je poklonio trofej.

Kepa je ušao u 119. minuti umjesto Edouarda Mendyja kao 'stručnjak' za penale. Međutim, nije bio ni blizu da odbrani udarce igrača Redsa, a zatim je odlučujući šut poslao daleko preko gola.

Interesantno je svakako da je Kepa na samom početku penal serije pokušao poniziti defanzivca Liverpoola Virgila van Dijka.

Ostavio mu je ogroman prostor na svojoj lijevoj strani gola, a zatim je uslijedio brutalan odgovor nizozemskog defanzivca. Šutirao je u stranu gdje je stajao Kepa i bez problema je zabio gol.

Ovakav pokušaj poniženja mu se vratio velikim promašajem na kraju penal serije i sigurno je da će Španac ponovo biti na udaru navijača Chelseaja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...hahahahahaha kako ga jos pogleda Van Dijk...babo defanzive!!!
8 6
nekodaleko
Ubio ga iz penala
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi