Memija prekrasnim autogolom pomogao Hajduku da dođe do pobjede

Varaždin poražen na Poljudu

Memija prekrasnim autogolom pomogao Hajduku da dođe do pobjede

E. Škorić

Hajduk je u 24. kolu HNL-a s 2:0 savladao Varaždin.

Hajduk je uspio vezati dvije pobjede u prvenstvu i primaći se u gornji dio tabele. Nakon što su savladali Rijeku, splitski bili su danas na Poljudu bili bolji od Varaždina.

Čolina je već u osmoj minuti donio Hajduku vodstvo, a pobjedu ovjerio nekadašnji bek Željezničara Kerim Memija, koji je u nadoknadi prvog dijela prekrasnim autogolom povisio na 2:0, što je bio konačan rezultat.

Nekoliko bh. nogometaša nastupilo je u ovom meču. Memija za goste, za domaće Nihad Mujakić i Darko Todorović, koji su po 90 minuta proveli na terenu.

Top Komentari

WOLF20
Kakvu ste sliku stavili ja mislio on zabio za pobjedu svoje ekipe
11 0
Mahatma.Barbie
Ali čuj prekrasnim autogolom. Svaka čast hhahahhah
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi