Memija već igrao, a tek danas danas ozvaničena saradnja

Stigla potvrda

Memija već igrao, a tek danas danas ozvaničena saradnja

A. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Kerim Memija, karijeru će nastaviti u HNL-u, danas je stigla i zvanična potvrda. 

Nova stanica u karijeri odličnog desnog beka je NK Varaždin za kojeg je bivši mladi bh. reprezentativac već upisao dva nastupa.

Interesantno da su u Varaždinu odlučili da ozvaniče saradnju sa Memijom i to nakon što je odigrao utakmice protiv Istre i Varaždina.

"Bivši kapiten mlade reprezentacije BiH - Kerim Memija novi je igrač Varaždina koji igra na poziciji desnog bočnog. Kerim je došao iz Danske gdje je igrao Vejle i Hobro, a prije odlaska u Dansku, bio je standardan igrač Željezničara sa preko 80 nastupa.

Kerima je varaždinska publika imala prilike upoznati u debiju protiv Istre i u posljednjoj utakmici na domaćem terenu protiv Osijeka. Kerime, dobrodošao u Varaždin", poručili su iz hrvatskog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bivši kapetan mlade reprezentacije BiH - Kerim Memija novi je igrač Varaždina koji igra na poziciji desnog bočnog. Kerim...

Posted by NK Varaždin on Friday, September 25, 2020

Varaždin s Memijom na terenu ima polovičan učinak. Upisan je poraz od Osijeka, te trijumf nad Istrom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi