30

Komentari (30)

mido1921
E tu ćeš da oživiš karijeru smradu mali.
bistrik87
Znam momka, igrao fudbala sa njim ko djete. Momak voli Zeljeznicar vise od zivota, eto kad je on otiso u Zrinjski, onda skontajte kakva je situacija na dolini chupova
mosaljozemosaplavo
Svako voli pare vise od kluba, malo je onih sto im je bitniji klub od para, nema vise Ferhatovica, Domorocki i ostalih. Zato kada ode u penziju, moci ce nastaviti raditi u prodavnici a legende ce uvijek imati mjesta u svom voljenom klubu.
Iunutraje
Ljudi nemojte pisati svašta naljutit ćete Memiju i menađera Nedu Turkovića..U Memiji čuči Ronaldinjo a u Nedi Turkoviću čuči Minjo Raiola šta ako ih probudite nedo Bog eto belaja.
krems_krems12
Na kraju ce propasti kao stanic kad je otisao u Zrinjski. Onda ce moliti i potezati veze da se vrtai i igra dzabe u Zelji. Sve mirise na taj scenario, zivi bili pa vidjeli.
Mackintosh
Lijepo mu stoji sahovnica na prsima
Ganee
Slažem se u potpunosti!
Arnel925
Dobro pojačanje za Zrinju. Jaka ekipa i sad još jača.
emanuelmacron
tako je care ti biraj sport neka laprda sta ko hoce
rodjak
fino ti ime za igranje u medjugoraca ,nema sta, oni jebu i Velez i Sarajevo i Zelju i Bosnu cijelu,a ti na tio moras pljeskati papak jedan ,umjesto da pomognes Zelji u trenutcima kad mu je potrebna pomoc,jer su te napravili igracem,to si ti vec zaboravio
Realist
U Zrinjskom igra svak bez obzira na ime
rodjak
igraju ne kazem da ne igraju,samo kazem sta ce morati da trpi dok "njegovi" navijaci jebu sve zivo ,od zelje i Sarajeva do Bosne cijele,a on igrajuci za vas nije prestao da voli ni Sarajevo ni Zelju ni Bosnu i to ga vrijedja,To ti je isto ti recimo igras za Sarajevo a navijaci jebu sve hrvatsko i citavu drzavu Hrvatsku a ti trebas da im klepces jer igras za njih ,sta mislis jeli to u redu ..
djaka80
Mnogo glup odgovor, analogija na razini desetogodišnjeg djeteta
Humac
Zar si toliko naivan ko dijete da nisi još skužio da su te sve pjesmice i skandiranja na nivou folklora da protivnika izbaciš iz takta?Koga danas briga i za šta u ovoj zemlji kad je sve nakaradno!?I šta bi trebao čovjek u najboljim godinama kad je profesionalac igrati besplatno za klub koji voli?Toga nema ni u Crtanim filmovima.Svako od nas bi igrao i za cnog vraga kad bi nam pare dao.Smiješno je drugačije razmišljanje.
south
I sta kaze Željina djeca, poserem im se usta ako su ovo Zeljina djeca. Smrad jedan prvo prica kako bih samo mogao igrati za Zelju pa ode skutorima.Povedi i onog stilica smrada dole.
gogs
Jade jadni, naserem ti se u usta i naguram petom.
Iziksaudvicu
Imao je ponudu i Željezničara. Znao je da u Želji situacija nije sjajna i da bi njegov dolazak pomogao, koliko toliko, ali eto on se odlučio za zinjski. Nikad te niko neće prodati, ko neko "tvoj".
emanuelmacron
nismo mi krivi sto je tako ,toje nama neko sihre bacio,evo nasoj Slobodi neko vec 100g sihre baca,
Alkkk
A taj isti zeljo ga ostavio ko zadnje vnogo da je. Licno znam momka, i tu generaciju igraca zelje od kojih dvojica rade ko konobari, jedan u igmanu zavrsio, memija i sadikovic ko nesto su i uspjeli se izvuci, a amir h jedini stvarnu karijeru napravio. Da se vraca i nema za hranu opet? Tebi je fudbal zabava i igra a njemu je to posao.
Ars1946
Jednom želješčmar, uvijek želješčmar
Plavivozdobarskroz
Halo jado idi bali na onog čupavog što će vas na kraju tužit ko i pejović
south
Papak idi prvo pometi isprd svojih vrata pa onda ovdje komentarisi.Vi se prodajete kao kurave ispod mosta.Klub D.J.L
MethodMan
Jednom polufinale kup Uefa, jedan klub iz BIH igrao, jednom Željezničar, uvijek Željezničar!!!
BlueBoys
Brunclik Zorica Horde zla Gorica....xaxa axxa
visokohz
Mi smo željini željo je naš
MethodMan
Mumijo mrš u piramidu
BlueBoys
Mi smo đajantsi svako nam je plijen....xaxaxaxxaa
Realist
E jeste puno napisali o njemu
Uranija
Toliko toga su propustili napisati…hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.