Tatar mijenja klub

Iza sebe ima sjajnu sezonu

Tatar mijenja klub

S. Mlaćo

Jedan od onih koji su obilježili za vikend završenu sezonu u Prvoj ligi FBiH svakako je Kerim Tatar, sada već bivši član FK Goražde.

Tatar je briljirao, u 27 utakmica upisao je čak 11 pogodaka i dodao isto toliko asistencija, a jedan pogodak dodao je i u Kupu naše zemlje.

U Goražde je 24-godišnjak stigao iz Igmana, a pod palicom Dženana Hošića momci sa Drine bili su hit prvenstva.

'Prijalo' je to i Tataru, koji je skrenuo pažnju na sebe i sigurno će biti mnogo upita za njegove usluge, a nije nerealno ni da ga u narednoj sezoni gledamo u najvišem rangu bh. fudbala.

Kerim je brat Benjamina Tatara koji se nakon sjajnih partija u FK Sarajevo skrasio u Saudijskoj Arabiji.

Prije Igmana gdje je igrao u sezoni 18/19, nastupao je i za Olimpik u sezoni 16/17, te Velež u sezoni 15/16 i prije toga kao junior.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Hvala na svemu, bilo je lijepo igrati sa vama", napisao je Tatar na oproštaju od FK Goražde.

Goražde je sezonu završilo na četvrtom mjestu sa 49 osvojenih bodova.

Promo

Top Komentari

Paradajz
Hajde u Sarajevo zamijeni brata
8 2
Husrefbeg22
FK Sarajevo bio bi logican potez, sve ostalo je kontra logici.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi