Kerla: Nevjerovatno je da sam treći put ovdje
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Predstavljen u Plavom salonu

Kerla: Nevjerovatno je da sam treći put ovdje

Samir Mlaćo

Nakon pregovora duži vremenski period, Semir Kerla danas je i zvanično postao novi član FK Željezničar.

Kerla se na Grbavicu vraća iz Kazahstana gdje je nastupao proteklih godinu dana. 

Jutros je u Plavom salonu i zvanično potpisao ugovor u društvu direktora FK Željezničar Mirsada Šiljka.

"Veoma mi je drago da sam ponovo u dresu Željezničara. Između mene i ovog Kluba očigledno postoji posebna veza, jer nevjerovatno je da treći put imam priliku zaigrati na Grbavici, a svi znamo koliko je stvari potrebno da se poklopi za tako nešto. Dosta dobro poznajem ekipu i nastojaću se brzo uklopiti u sistem. Želim se prije svega zahvaliti Bogu što je sve ovako dobro završilo, a veliko hvala i ljudima iz Kluba, koji su bili maksimalno profesionalni, posebno gospodin Senad Misimović" kazao je Kerla za službenu stranicu tima sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kerla je karijeru počeo u Radniku iz Hadžića, a za Željezničar je debitovao 2. aprila 2008. godine u susretu protiv Laktaša. Grbavicu je napustio 2011. kada je otišao u Grčku, a zatim se okušao u slovačkoj Žilini, te nakon toga po drugi put obukao Željin dres. 

Ugovor sa Plavima 29-godišnji defanzivac potpisao je do kraja sezone sa mogućnošću produženja na dodatnih godinu dana. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi