Semir Kerla ponovo na Grbavici

Željezničar doveo novo pojačanje

Semir Kerla ponovo na Grbavici

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara nalaze se na pripremama u Antaliji, a novo pojačanje tima sa Grbavice je Semir Kerla, 29-godišnji defanzivac koji je već ranije nosio plavi dres.

Kako javlja avaz.ba, Kerla je novi igrač Željezničara, a očekuje se i zvanična potvrda u narednim satima.

Kerla je jučer u hotelu Bristol obavio završne pregovore sa čelnicima Plavih, te postao novi član kluba. Posljednji angažman imao je u kazahstanskom Irtyshu, a nastupao je još za litvanski Žalgiris, te grčki Pansseirrakos i slovačku Žilinu. 

U Premijer ligi naše zemlje do sada je upisao 68 nastupa uz pet pogodaka, a 2010. godine zabilježio je i debitantski nastup za našu "A" selekciju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kerla će tako dodatno pojačati odbranu tima sa Grbavice, a na stoperskoj poziciji Željezničar već ima Jadranka Bogičevića, Mattea Boccaccinia, Ivana Kostića i Kemala Osmankovića. Treba istaći da se Kerla u zimskom prelaznom roku povezivao i sa mostarskim Zrinjskim. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi